Thai

Nakhon Si Thammarat – En del av det Riktiga Thailand

Många som reser till Thailand vill se det det “riktiga Thailand”. Chiang Mai är en av de städer som blir mer och mer populära där mycket av landets äkthet finns. Det som saknas i Chiang Mai förutom att det kan bli lite småkyligt på vintern är stränder.

Vill du uppleva det riktiga Thailand med vackra stränder så är det Nakhon Si Thammarat med platser som Khanom, Sichon och Tha sala.

Det har inte varit någon större utveckling i området och hotell och bungalows kan fortfarande hittas till riktigt låga priser. Förutom områdets gamla historia finns här södra Thailands viktigaste tempel, en av de största nationalparkerna med mängder av vattenfall och mängder av stränder. Och då menar jag drömstränder med palmer som sakta svajjar i vinden under en klarblå himmel, turkost hav och ingen annan människa så långt ögat kan nå.

resa till thailand

Med det sagt så är detta inte en plats för alla. Om du inte tycker om genuint trevliga människor, tvär-god mat såsom färsk seafood och om du känner att du inte passar in om det inte finns en massa blinkande neonljus, bartjejer och fester dygnet runt så kanske detta inte är något för dig. Men om du vill ha något mycket mer än det ovanstående så kan jag varmt rekommendera Nakhon Si Thammarat.

Jag är inte säker på om några turistbyråer i Sverige börjat erbjuda resor hit ännu, men isåfall kommer det snart, var så säker! Passa på!

About the author

admin

Leave a Comment